Studio Mandula
Image is not available
DSC00100
Image is not available
Studio Mandula Lappeenranta
Image is not available
DSC00117
Image is not available
previous arrow
next arrow

Kokonaisvaltaista hyvinvointia keholle, mielelle ja sielulle.

Studiomme palveluihin kuuluvat viikottaiset joogatunnit, erityisesti yinjooga ja restoratiivinen jooga.

Studio Mandula sijaitsee aivan Lappeenrannan keskustassa, sataman tuntumassa. Joogatunteja varten studiomme tarjoaa kaikki tarvittavat välineet, matoista bolstereihin.

JOOGA

Joogaharjoitukset voidaan jakaa yang- ja yin-tyylin harjoituksiin. Yang-harjoitus on dynaamista ja aktiivista ja vaikuttaa fyysisellä tasolla pääasiassa lihaksistoomme. Yin-harjoitus taas mahdollistaa keskittymisen syvempiin kudoksiin, mielen tasolla se opettaa meitä laskemaan irti ja laskeutumaan sisäiseen rauhan tilaan.

SHIATSU

Shiatsu on japaninkieltä ja tarkoittaa sormilla painamista. Shiatsun juuret ovat Japanissa ja se pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Shiatsu on rentouttava ja lempeä koko kehon hoitomuoto, jonka avulla avataan kehon energiakanavia peukalon ja kämmenen painalluksin, venytyksin sekä hieronnalla.

Intuitiivinen energiahoito

Intuitiivisessa energiahoidossa välittyy parantavaa rakkauden ja valon energiaa kosketuksen kautta asiakkaalle. Hoito tehdään futonpatjalla ja asiakas voi varautua hoitoon mukavin ja joustavin vaattein. Hoito on rentouttava ja rauhoittava, kosketus ja energia saattaa tuntua lämpönä tai  virtauksena keholla.

Let's start the journey.