Essi Siitari

Essi on joogaopettaja (E-RYT200, RYT500) ja shiatsuterapeutti, lisäksi hän on opiskellut reikiä ja muita energiahoitamisen muotoja. Essillä on myös tradenomin tutkinto liiketaloudesta ja hän toimii yrittäjänä Studio Mandulassa. Lisäksi hän on äiti, puoliso, sosiaalinen introvertti ja herkkis, joka iloitsee kauneudesta ja luonnosta, perheestä ja ystävistä, kirjoittamisesta sekä elämän jatkuvasta muutoksesta ja itsekseen kasvun kamalan ihanasta ja ihanan kamalasta matkasta.

Essin joogapolku alkoi vuonna 2005 astangajoogan alkeiskurssilla. Matka jatkui astangasta hathajoogaan, kundaliinijoogaan, iyengerjoogaan, hotjoogaan ja sieltä yinjoogan ja restoratiivisen joogan pariin. Vuonna 2012 Essi valmistui hathajoogaopettajaksi (200h) Yoga Nordicilta ja vuonna 2017 yinjoogaopettajaksi (300h) Clare Gates-Sjöblomin opissa. Vuonna 2018 opinnot jatkuivat restoratiivisen joogan koulutuksella Elise Jansenin kanssa.

Lempeys, ilo, itsensä kuuntelu, keskeneräisyyden salliminen ja itsensä ja elämän arvostus ovat asioita, jotka Essi kokee itse löytäneensä joogan avulla ja näitä asioita hän haluaa viedä myös muille eteenpäin joogatunneillaan. "Jooga vie meidät matkalle tutustumaan itseemme hiljentymisen ja kuuntelemisen kautta, ja harjoitus auttaa meitä näkemään oman kehomme ja sielumme ainutlaatuisina ja rakastettavina."