Essi Reponen

Essi on joogaopettaja (E-RYT200, RYT500) ja shiatsuterapeutti, lisäksi hän on opiskellut reikiä ja muita energiahoitamisen muotoja. Essillä on myös tradenomin tutkinto liiketaloudesta ja hän toimii yrittäjänä Studio Mandulassa. Lisäksi hän on äiti, puoliso, sosiaalinen introvertti ja herkkis, joka iloitsee kauneudesta ja luonnosta, perheestä ja ystävistä, kirjoittamisesta sekä elämän jatkuvasta muutoksesta ja itsekseen kasvun kamalan ihanasta ja ihanan kamalasta matkasta.

Essin joogapolku alkoi vuonna 2005 astangajoogan alkeiskurssilla. Matka jatkui astangasta hathajoogaan, kundaliinijoogaan, iyengerjoogaan, hotjoogaan ja sieltä yinjoogan ja restoratiivisen joogan pariin. Vuonna 2012 Essi valmistui hathajoogaopettajaksi (200h) Yoga Nordicilta ja vuonna 2017 yinjoogaopettajaksi (300h) Clare Gates-Sjöblomin opissa. Viime talvena Essi aloitti restoratiivisen joogan opinnot Elise Jansenin johdolla.

Lempeys, ilo, itsensä kuuntelu, keskeneräisyyden salliminen ja itsensä ja elämän arvostus ovat asioita, jotka Essi kokee itse löytäneensä joogan avulla ja näitä asioita hän haluaa viedä myös muille eteenpäin joogatunneillaan. "Jooga vie meidät matkalle tutustumaan itseemme hiljentymisen ja kuuntelemisen kautta, ja harjoitus auttaa meitä näkemään oman kehomme ja sielumme ainutlaatuisina ja rakastettavina."

 

 

Adri Krommer

Adri Krommer on Reikimaster ja reikiopettaja, Bach kukkaterapeutti ja joogaopettaja (power flow), lisäksi hän on opiskellut kotimaassaan Unkarissa shamanismia ja intuitiivisen hoidon eri muotoja. Toiselta ammatiltaan Adri on opettaja. Adri tekee Studio Mandulassa reikihoitoja sekä kukkaterapiaa ja pitää säännöllisesti Reiki-kursseja, lisäksi hän ohjaa power flow joogaa.

Adri lähti kulkemaan henkistä polkua tietoisemmin vuonna 2003. Hän on osallistunut moniin eri henkisiin koulutuksiin Unkarissa ja suorittanut myös Reikimaster/ reikiopettaja opintonsa siellä. Kesällä 2018 Adri opiskeli joogaopettajaksi (Happy Jack Yoga) keskittyen dynaamisen power flow joogaan.

Adri kokee tärkeänä, että jokainen meistä löytäisi oman valonsa ja osaisi iloita elämästä ja nauttia jokaisesta hetkestä. Hän uskoo, että kun ihminen ottaa edes pienen askeleen oman hyvinvointinsa eteen, tulee korkeampi taho suurin harppauksin vastaan. Tällä matkalla Adri haluaa muita kanssakulkijoita auttaa ja tukea.