Joogabrunssi 7.3.2020 klo 10-12.15

Tarjolla kehoa ja mieltä virkistävä aamujooga ja brunssi.
Brunssi on vegaaninen ja gluteeniton ja tarjolla on smoothie, teetä, kahvia ja suolaista sekä makeaa herkullista syötävää.

Koko joogabrunssi on yhdessä ja samassa tilassa, studio muuntuu joogan jälkeen brunssikahvilaksi. Brunssia varten meillä on iso, matala pöytä ja brunssi nautitaan joogisesti lattiatasolta ☮ Halukkaille löytyy myös korkeampi pöytä ja tuolit.

Joogaharjoitus on hathajoogaa pienellä yinjooga twistillä ja sen kesto on noin 75 min, tunti sopii sekä aloittelijoille että pidempään jooganneille.

Joogan ja brunssin hinta yhteensä 30€.
Joogan ohjaa joogaopettaja Essi Siitari

Ilmoittautumiset vello.fi/studiomandula (workshopit ja erikoistunnit)
Lisätiedot ja ruokavaliot [email protected]

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, peruutukset viimeistään viisi päivää ennen tapahtumaa (peruuttamaton paikka laskutetaan). Paikan voi halutessaan/ tarvittaessa siirtää toiselle. Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä.

Lämpimästi tervetuloa!

Yinjooga ja äänimaljat maanantaisin 16.3., 27.4. ja 11.5. klo 18.30-20.00

Yinjooga ja äänimaljat on rauhoittava ja kehoa lempeästi avaava harjoitus, jossa pitkät, hyvin tuetut yinjoogan asanat yhdistyvät äänimaljojen rentouttavaan sointiin.

Ohjaaja joogaopettaja Ulla Rantapiha
Ilmoittautuminen vello.fi/studiomandula (erikoistunnit valikon alla)
Harjoituksen hinta 18€ tai 2 krt joogakortilta.

Lämpimästi tervetuloa!

TRE-stressinpurkuliikkeet -kurssi 4.4. klo 12.15-16.00 

Kurssin tarkoituksena on oppia TRE®-liikkeet itselleen soveltuvasti. Harjoitus käynnistää kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumisen ja purkaa kehon jännitystiloja.

TRE® on yksinkertainen ja helposti omaksuttava, kehon liikkeistä koostuva stressinpurkumenetelmä. Harjoitus rentouttaa ja edistää toipumista syvistäkin jännitystiloista, purkaa elimistöstä ekologisesti jo tarpeettomaksi jääneitä varomoodeja ja vapauttaa voimavaroja.

TRE® vaikuttaa oloon monin myönteisin tavoin. Harjoitukset soveltuvat fyysiseen palautumiseen sekä henkisesti kuormittavan työn, tilanteiden ja stressaavien jaksojen, liikunnan tai muun kuormituksen rasituksista palautumiseen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja lisäämään itsetuntemusta.

Kurssi soveltuu mm. työhyvinvointikurssiksi, ammattiryhmille, joiden työ on henkisesti tai fyysisesti kuormittavaa, jännittäjille, stressaajille, urheilijoille, omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

Huomioithan, että kurssilaisia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.
Kurssin hinta 125€ (sis alv 24%), sisältäen myös pienen tarjoilun kurssin aikana.
Kouluttajana Satu Pusa, Certified & Advanced TRE® Provider.

Sitovat ilmoittautumiset vello.fi/studiomandula (workshopit ja erikoistunnit).

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

restorative

Restoratiivinen jooga

Restoratiivinen jooga on rauhoittava harjoitus, joka tasapainottaa hermoston toimintaa ja sopii hyvin stressioireiden hoitoon sekä palauttavaksi harjoitukseksi. Asanoissa nivelet ja koko keho tuetaan apuvälineiden avulla ja harjoitus tehdään lämpimässä ja hämärässä tilassa, käyttäen myös pientä painon tunnetta kehoa rauhoittamaan. Asanoissa viivytään kerrallaan 15-20 minuuttia ja siirtymät tehdään hitaasti ja rauhallisesti. Ohjaaja johdattelee turvallisesti harjoituksen läpi ja välillä annetaan hiljaisuuden kannatella.

Harjoitukset torstaisin 5.3., 2.4., 7.5. klo 17.00-18.30

Ohjaaja joogaopettaja Essi Siitari

Ilmoittautuminen vello.fi/studiomandula (erikoistunnit valikon alla)

Harjoituksen hinta 18€ tai 2 krt joogakortilta.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Good Karma Yoga

Tervetuloa hyvän karman joogatunnille! Tunnilla tehdään noin 60 minuutin mittainen lempeä joogaharjoitus, joka sopii kaikille joogaajille. Jokaisella harjoituksella on oma vaihtuva teemansa. Tunti on osallistujille maksuton ja perustuu hyvän kiertoon, toiveena on, että jokainen osallistuja laittaa pyyteettömästi hyvää eteenpäin jossain muodossa. Hyvä teko voi olla kuinka pieni tai suuri tahansa, ehkä vain ystävällinen hymy tai sana jollekulle sitä tarvitsevalle.

Tunnit torstaisin 26.3., 23.4., 21.5. klo 17.00

Tunnin jälkeen on teetarjoilu ja rauhallinen hetki jutella tai vain olla hetki.

Ohjaaja joogaopettaja Essi Siitari

Ilmoittautuminen vello.fi/studiomandula (erikoistunnit valikon alla)

Lämpimästi tervetuloa!