Yinjooga & Reiki - 2.9.2018 (TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle)

Tule hoitamaan itseäsi ja tasapainottamaan energioitasi yinjooga & reiki workshoppiimme ♥ Rentoudut pitkissä, ihanissa, kehoa avaavissa yinjooga-asanoissa ja samalla saat lempeää, tasapainoittavaa energiahoitoa ohjaajilta.

Et tarvitse aiempaa kokemusta osallistuaksesi.
Ohjaajina joogaopettaja Essi Reponen ja reikimaster/ reikiopettaja Adri Krommer.

Lämpimästi tervetuloa!

Workshopin kesto kolme tuntia ja hinta 45€
Ilmoittautumiset: vello.fi/studiomandula
Lisätiedot: [email protected]

Luova, ihana minä -joogaretriitti 29.-30.9.2018

Liity seuraamme alkusyksyn lempeälle joogaretriitille, joka kutsuu sinua herättelemään ja kohtaamaan itseäsi joogan ja luovuuden kautta. Retriittipaikkana toimii tunnelmallinen luontaisterapia- ja kurssikeskus Villa Harmony (https://villaharmony.net/) Lemillä.

Meissä kaikissa piilee luovuus, joka on osa aitoa, syvintä itseämme. Luovuus on tapamme ilmaista itseämme ja tie kohti aidointa osaa meissä. Retriitti antaa sinulle tilaa löytää kadotettua luovuuttasi tai syventää yhteyttä omaan luovaan itseesi joogan, meditaation ja erilaisten harjoitusten kautta.

Retriitillä teemme voimistavia ja vahvistavia joogaharjoituksia ja antaudumme lempeille, pehmeille, kehoa avaaville asanoille yinjoogan ja restoratiivisen joogan avulla.
Tanssi ja vapaa liike herättelee sisällämme uinuvia tunteita ja ilmaisua esiin. Meditaatio ja kirjoitusharjoitukset jäsentävät kaiken sisällämme avautuvan ja tuovat selkeyttä hetkeen.

Olennainen osa retriittiä on luova paja, jossa hiljaisuudessa, yhteisen energian vallitessa jokainen keskittyy omaan luovaan juttuunsa. Voit kirjoittaa, maalata, piirtää, tehdä käsitöitä, lukea inspiroivaa kirjaa tai antaa luovuutesi avautua vain pysähtymällä hiljaisuuden äärelle. Tarkoituksena on löytää aika ja tila, jonka arjen keskellä helposti kadotamme.

Tule nauttimaan kanssamme syyskuun pimenevästä illasta, joogasta, luovuudesta ja rauhasta idylliseen Villa Harmonyyn. Viikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus myös tutustua tilan mainioihin alpakoihin ja nauttia turvesaunan lempeistä löylyistä.

Retriitin alustava ohjelma:

Lauantai 29.9.2018

10.00 Tervetuloa, majoittuminen, tutustuminen, tarjolla hedelmiä ja teetä
11.00 Dynaaminen joogaharjoitus ja kirjoitustehtäviä
12.45 Lounas ja vapaa hetki
14.30 Tanssi, meditaatio ja luova paja
17.00 Kahvi/ teetarjoilu ja pientä purtavaa
18.00 Lempeä iltajooga
19.30 Iltapala ja halutessa sauna (turvesauna erillisestä maksusta 45€) Villa Harmonyssa majoittuville

Sunnuntai 30.9.2018

08.30 Aamiainen Villa Harmonyssa yöpyville
10.00 Aamujooga, meditaatio ja luova paja
12.00 Lounas ja ulkoilu
14.00 Lempeä jooga
15.30-16.00 Kahvi/ teetarjoilu ja retriitin päätös

Ohjaajat:
Retriitin ohjaa joogaopettaja (E-RYT200, RYT500) Essi Reponen Studio Mandulasta ja Villa Harmonya emännöi Pia Wikström.

Hinta:
Retriitin hinta on 220€ sisältäen majoituksen, ruokailun (kasvisruoka) ja ohjelman (turvesauna lisämaksusta 45€)
Early bird hinta 200€, kun varaat ja maksat paikkasi 2.9.2018 mennessä.

Yöpyminen tapahtuu 2 hengen huoneissa tai parvella. Otathan omat liinavaatteet mukaasi (liinavaatteiden vuokra 10€).

Voit osallistua retriitille myös ilman yöpymistä, jolloin hinta on 165€ / 145€ (early bird 2.9. mennessä)

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu mukaan retriitille [email protected] viimeistään 13.9.2018 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet ja lisätiedot retriitistä sähköpostiisi.

Ilmoitathan mahdolliset ruoka-ainerajoitukset ilmoittautumisesi yhteydessä. Mikäli sinulla ei ole aiempaa joogakokemusta, kerrothan myös siitä ilmoittautuessasi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan retriitille!

Mindfulness 8 viikon MBSR-kurssi

Pe 28.9 - 16.11.2018, kello 18.30-21.00

Retriittipäivä lauantaina 20.10.2018, kello 9.30-16.00

Hinta: Yksityisille 345,00€ (sis. alv 24%) Yrityksille ja yhteisöille 345,00€ ( +alv 24%)

Early Bird - hinta 315€

19.8.2018 mennessä ilmoittautuneille

Ilmoittaudu viimeistään 21.9.2018!

Ohjaaja: Outi Ripatti
Ilmoittautumiset: [email protected] tai 044-2829146

Hinta sisältää kahdeksan 2,5 tunnin viikottaista tapaamista sekä yhden harjoituspäivän, meditaatioäänitteet sekä kirjallisen kurssimateriaalin ja ohjaajan tuen. Kurssi maksetaan ennen kurssin alkamista. Ennen kurssin alkua jokainen täyttää ennakkokyselylomakkeen, joka palautetaan ohjaajalle ennen ensimmäistä tapaamista. Näin tulet pohtineeksi asioita, jotka auttavat sinua sitoutumaan harjoitteisiin sekä auttavat ohjaajaa tukemaan sinua kurssin aikana. Lomakkeet ovat luottamuksellisia.

Lisää tasapainoa ja väljyyttä elämääsi

Tällä kurssilla pääset pysähtymään itsesi äärelle, saat konkreettisia työvälineitä kiireen ja stressin avuksi, opit tuomaan tietoisuuden kehoon sekä tunnistamaan paremmin tunteita ja ajatuksia kiireenkin keskellä.

MBSR 8-viikon menetelmä perustuu tieteellisiin tutkimuksiin ja tämä Mindfulness kurssi tuo juuri nuo MBSR-menetelmän hyödyt arkeesi. On todennettu, että juuri 8 viikon ajan ryhmässä sekä kotitehtäviä tehden hyväksyvän tietoisen läsnäolon positiiviset vaikutukset tulevat osaksi arkea ja elämää. Tutkimuksia tästä on jo vuodesta 1979 Yhdysvalloissa mm. University of Massachusetts yliopistossa.

Kurssi auttaa sinua saamaan pysyviä muutoksia elämääsi, tapaasi reagoida ja kokea arkea ja stressaavia tilanteita. Harjoittelun myötä huomaat vähitellen kuinka koet väljyyttä ja helppoutta ja jopa aivosi muokkautuvat (neuroplastisuus). Näin on mahdollista saavuttaa rauhallisempi mielentila, vähentää stressiä, parantaa terveyttään, lisätä myötätuntoa kanssaeläjiä sekä itseään kohtaan.

Kenelle kurssi sopii?

Et tarvitse aiempaa kokemusta meditoinnista tai mindfulnessista. Tunne, että haluat muuttaa elämässäsi jotain ja saavuttaa tasapainoisemman olotilan riittää.

Erityisen hyvin kurssi näyttää sopivan kun:

Olet burnoutissa tai koet valuvasi sitä kohti.
Keho on mennyt sekaisin stressistä etkä tunne enää voivasi vapaallakaan rentoutua riittävästi.
Sinulla on univaikeuksia.
Mieliala on jatkuvasti alavireinen.
Päätöksenteko on vaikeutunut.
Keskittymiskyky on heikentynyt.
Sinulla on paniikkikohtauksia.

Huolehdi itsestäsi ja ilmoittaudu mukaan!

Vuoden paras päivä kirja- & joogakiertue

 Tulossa syksyllä: kirjan julkistus, joka on samalla joogaelämys!

"Vuoden paras päivä – pieniä (suuria) taikahetkiä arkeen" on elokuussa ilmestyvä hyvinvointikirja, jonka julkkareita vietetään ihanasti joogamatoilla. Kirjan kirjoittaja, henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja joogaohjaaja Katri Syvärinen tulee myös meille ohjaamaan Vuoden paras päivä -joogaharjoituksen. Tule sinäkin nauttimaan taikahetkestä!

Vuoden paras päivä -joogaharjoitus on hidas ja vaikuttava. Se saa inspiraationsa kirjan teemoista: uuden alun ihmeestä, tekemisen ja olemisen tasapainosta, kaaoksen kohtaamisesta ja runsauden vastaanottamisesta. Lopuksi palataan olemisen tilaan.

Harjoitus kestää hieman alle kaksi tuntia. Se sisältää yin-joogan pitkiä venytyksiä sekä helppoa hatha/flow-joogaa. Harjoitus sopii aloittelevillekin joogeille. Harjoituksen jälkeen on hetki aikaa omistuskirjoituksille. Saat myös vinkkejä kirjan harjoitusten hyödyntämiseen ja omien taikahetkien luomiseen.

Katrin ohjaustyyli on empaattinen, rento ja salliva. Tunnille saa tulla juuri sellaisena kuin on, vapautumaan turhista odotuksista. Katri osaa luoda harjoitukseen taianomaisen tilan, jossa jokaisella on tilaisuus löytää itsestään jotain uutta.

Terveisiä Katrin tuntilaisilta:
"Tuntisi ei ollut vain joogaharjoitus. Se oli kuin kokonainen taideteos! Kyyneleet valuivat useaankin otteeseen. Kiitos ihanasta kokemuksesta."
– Maarit

"Kauniisti ja aidosti rakennettu tunnelma. Joogan aistillisuus oli todella käsinkosketeltavaa ja koskettavaa. Oman elämäntilanteeni suhteen valaiseva kokemus."
– Liisi

AIKA JA PAIKKA: Su 7.10. klo 14–16 Studio Mandula

ILMOITTAUTUMINEN:
Varaa paikkasi maksamalla osallistumismaksu Katrin verkkokaupan kautta, linkki kohdassa "Lippuja saatavilla". Joogan yhteydessä saat kirjan omistuskirjoituksella erikoishintaan, kirja ja jooga yhteensä 54,50 e. Voit myös ostaa lipun pelkästään joogaan (29,50 e) tai ostaa kirjasta lisäkappaleita (29,50 e). (Hinnat sis. alv. 10 %).

Tule mukaan nauttimaan ja inspiroitumaan!

LIPUT-linkki:
https://holvi.com/shop/katrisyvarinenyoga/product/b3408f1f789f15ca0d88e35e2f67a3c0/

17.11. Sisäinen viisautesi -työpaja, Anna Taipale

18.11. Näkijäkonsultaatiot, Anna Taipale

Sisäinen viisautesi -työpaja on jatkoa Löydä itsesi lempeästi -työpajalle. Keskitymme sisäisen äänesi ja unelmiesi kuulemiseen ja vahvistamiseen. Usein kuulemme kyllä mitä sydän supattaa, mihin unelmat kutsuvat ja mitä sisäinen ääni sanoo, mutta käytännön toteutus on ihan toinen juttu. Oman äänensä syvästi kunnioittaminen ja sen mukaan toimiminen on suorassa yhteydessä itsensä arvostamiseen.

Kurssilla raivaamme esteitä tieltä ja teemme rohkean syväsukelluksen elämään sydämen kautta. Lempisanontani on: "Mä aion nyt vaan olla sydämessäni". Hoin sitä vuosikausia, ja lopulta siitä tuli tapa olla. Se ulottuu kaikille elämän alueille ja on todella tapa elää elämää. Empaatikkona ja intuitiivisena valmentajana / konsulttina mulla on ollut aikamoinen "koulutus" lahjojeni käyttöön ottamisessa. Sisäistä ääntä kunnioittava, oman näköinen elämä kysyy rajoja, selkeyttä ja luottamusta itseen. Työpajassa avataan ja vahvistetaan yhteyttä sydämen kautta elämiseen. Luottamus omaan ytimeen on luottamusta elämään, joka on virtaavan elämän salaisuus.

Lisätietoja ja tarkemmat speksit lähempänä, alustavat ilmoittautumiset jo nyt: [email protected]

Kurssin osallistujille tunnin näkijäkonsultaatio alennushintaan. Paikkoja rajoitetusti - varaa omasi ajoissa! <3

Joogabrunssi -tulossa

Tarjolla lempeästi herättelevää aamujoogaa klo 8-9 Studio Mandulassa ja sen jälkeen ihana brunssi Silmussa, Satamatie kutosessa.
Brunssi sisältää: kranolakippo, herkullinen leipä kasviksilla, tuorepuristettua mehua, raakakakkua, haudutettua teetä tai Lehmus Roasteryn kahvia.

Joogan ja brunssin hinta yhteensä 25€.

Ilmoittautumiset vello.fi/studiomandula
Lisätiedot [email protected]

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja saat ilmoittautumislinkissä maksuohjeet ♡

Tervetuloa!