JOOGAA JA UNELMIA -RETRIITTI 4.8.2019 klo 10-17

Kaipaatko tilaa ja aikaa joogalle ja unelmille, suloista päivää ihan vain itseäsi varten? Olemme rakentaneet sinulle lempeän päivän, joka antaa työkaluja unelmien hahmottamiseen ja esiintuomiseen - joogan, meditaation, harjoitusten ja ohjauksen avulla.

Päivän aloittaa lempeä joogaharjoitus, joka tuo sinut itseesi ja sielusi äärelle, reitille unelmiesi luo.

Päivän aikana löydämme unelmiasi ja hahmottelemme niitä esiin. Tutustumme unelmien vaihtoehtoisiin toteutustapoihin, toteutuksen askeliin ja siihen, kuinka luoda niille tilaa ja aikaa arjessa.

Apuvälineinä käytämme harjoituksia ja inspiroivia kortteja. Miian ohjaustyyli on käytännönläheistä ja saat selkeitä askelia kohti omia unelmiasi.

Sinulla ei tarvitse olla tiettyä unelmaa ennalta, löydämme niitä päivän aikana. Olipa elämäntilanteesi millainen tahansa, sovitamme unelmaasi toteutumaan siihen.

Pidämme leppoisan lounaan puutarhassa, säävarauksella ihanalla kesähuoneella puutarhan vieressä.

Välillä palaamme meditaation rauhaan.

Löydämme vastauksia ja askelmerkkejä unelmiesi toteutumiselle. Juuri sinulle sopivalla tavalla, omaan arkeesi ja elämäntilanteeseesi asetellen.

Päivän aikana saat muun muassa tietää unelmien tavallisia kompastuskohtia ja rohtoja niihin, miten voit käyttää ajatuksiasi harjoitusvälineenä, mikä on helpoin tapa toteuttaa unelmia ja miten kummassa chakrat liittyvät unelmien toteutumiseen… sekä paljon muuta!

Päivän lopuksi tuo joogaharjoitus sinut pehmeästi omaan kehoosi, unelmiesi kehtoon. Teemme tilaa unelmille ja annamme päivän taimien lähteä kauniiseen kasvuun, päivän tarinoiden jäsentymään ja muotoutumaan omalla ominaisella tavallaan.

Retriittipäivä vietetään Lappeenrannan Tirilässä, puutarhassa luonnon keskellä ja kesähuoneella vuodenajan leppoisasta energiasta nautiskellen.

Unelmasi voivat toteutua paljon helpommin kuin uskotkaan!

Pakettiin sisältyy lisäksi retriittipäivälle jatkoa:

1) Saat henkilökohtaista ohjausta päivän aikana, auttaen sinua saamaan omat askelmerkit unelmasi toteutukseen!

2) Saat myös kaksi valinnaista joogatuntia (60 - 75 min viikkotunnit) Studio Mandulassa, jotta voit jatkaa harjoitteita ja tuoda opastettua arkipuuhiin.

3) Lisäksi saat Miian uuden Unelmien toteutuksen harjoitusvihon! Se on ensikertaa saatavilla. Sen avulla saat päivän aikana luotua helpommin osaksi arkeasi. Lisäksi se auttaa sinua unelmien polullasi, kannatellen sinua vielä retriitiltä eteenpäin.

Opastajina sinulla on taianomainen kaksikko:

Miia Pöllänen, joka on unelmaelämää kaikkien ulottuville tuova kirjailija, aitojen unelmien toteuttaja, life coach ja uuden ajan juristi, www.valmennusolen.fi, ja

Essi Siitari, joka on lempeyden sanomaa luotsaava ja itsen ääreen ohjaava joogaopettaja (RYT 500, E-RYT200) ja shiatsuterapeutti, www.studiomandula.fi.

Retriittipaketin hinta on 128 euroa.

Se sisältää koko päivän ohjelman henkilökohtaisine ohjauksineen, lounaan, joogan jatkotunnit ( 2 vapaavalintaista tuntia Studiolla) ja Miian upouuden Unelmien harjoitusvihon sekä päivän mittaan tervetulojuoman (smoothie), teetä ja pientä naposteltavaa!

Voit ilmoittautua vello.fi/studiomandula (workshopit). Saat sähköpostiisi maksuohjeet, ja voit vahvistaa paikkasi osallistumismaksun maksamalla. Toimithan nopeasti, sillä ryhmä on pieni ja paikkoja vain rajoitetusti tähän suloiseen unelmapäivään.

Ruokavaliot ja lisätiedot [email protected]

Sydämellisesti tervetuloa viettämään kanssamme ihanaa kesäpäivää joogan ja unelmiesi äärellä!

Joogan parantava ääni -työpaja 31.8.2019 klo 13-18

Tunnetko kaipuuta äänen intuitiiviseen ja sallivaan maailmaan? Haluaisitko löytää äänen välityksellä syvyyttä joogaharjoitukseen tai resitoida yksinkertaisia mantroja omassa harjoituksessa tai opetuksessa? Tässä työpajassa opit yksinkertaisia ääniharjoituksia ja mantroja, joista mieluisimmat on helppo ottaa käyttöön. Opit myös perusteet siitä, kuinka äänen vaikutus on stressiä lievittävää ja parantavaa.

Äänenkäytöllä on terapeuttinen vaikutus siitä riippumatta, miltä se kuulostaa. On vapauttavaa ajatella, ettei äänen tarvitse olla kaunis tai onnistunut toimiakseen. ”Mantra” tarkoittaa mielen rentouttamista ja ylittämistä. Ääni vapauttaa kehosta ja mielestä jännitteitä ja rentouttaa ylivirittyneen kehon. Kun mieli keskittyy ääneen, pääsemme laskeutumaan syvälle kehoomme, keho ja sielu kohtaavat ja voimme aistia olevamme yhtä kaikkeuden kanssa.

Työpajan aikana tehdään reilun tunnin mittainen joogaharjoitus, jossa äänenkäytöllä on keskeinen rooli. Seuraavat tunnit käsitellään teoriaa ja syvennytään ääni- ja mantraharjoitteisiin, joista kaikista saat myös materiaalin omaksi.

Aika: la 31.8.2019 klo 13–18

Paikka: Studio Mandula, Lappeenranta

Opettaja: Kaisa Kuurne, joka on joogaopettaja (RYT-200), joogaterapiaopiskelija
(Svashta Yoga Therapy 300h), sosiaalisen hyvinvoinnin tutkimuksen dosentti, kouluttaja sekä elämäntaidon ja psyyken arkkityyppien ohjaaja. Kaisa on opiskellut mantroja ja äänen parantavaa käyttöä Yogi Dinesh Chanderin ja Nitya Mohanin kanssa. Hän on myös kirjoittanut aforistisen ”Villi Nainen”-muistikirjan sekä "Sisäisen orvon viisaus - Kuinka Löydän kotiin" -kirjan (yhdessä Simo Kuurneen kanssa). Kaisa opiskelee psyyken arkkityyppejä Clarissa Pinkola Estésin oppilaana Coloradossa, USAssa sekä joogaterapiaa Dr. Ganesh Mohanin oppIlaana. Kaisan ensimmäinen runoteos "Tuhatasteinen liekki" ilmestyy syksyllä 2019.

Hinta: 65 € (sis. alv. 10 %), maksu ennen kurssia, saat maksuohjeet ilmoittautumisen jälkeen.

Tule mukaan oppimaan yksinkertaisia ääniharjoituksia ja mantroja, joista mieluisimmat voit ottaa omassa harjoituksessa ja / tai opetuksessa helposti käyttöön💫.

Ilmoittautumiset: vello.fi/studiomandula (workshopit), ilmoittaudu mukaan 18.8. mennessä!

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, peruutukset viimeistään viisi päivää ennen tapahtumaa (peruuttamaton paikka laskutetaan). Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle. Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä.

Lämpimästi tervetuloa!

Naisen Chakramatka, aloitus 1.9.2019

Lähde kanssamme upealle Naisen Chakramatkalle tutustumaan chakrajärjestelmään ja sen hoitamiseen, sekä ennenkaikkea itseesi ja omaan kauniiseen energiaasi. Naisen Chakramatka on 16 naisen piiri, joka kokoontuu 8 kertaa aina kuukauden välein. Tapaamisten aikana tutustumme syvällä tasolla sekä chakrajärjestelmään että yksittäisiin chakroihin. Jokaisella tapaamiskerralla teemme käsiteltävää chakraa vahvistavan ja tasapainoittavan jooga-harjoituksen ja meditaation. Työskentelemme myös voimakorttien, erilaisten kirjallisten chakra-harjoitusten ja mielikuvaharjoitusten avulla. Piirissä voi luottamuksellisesti jakaa omia tuntemuksiaan, kuulla muiden tarinoita ja saada omaa elämäänsä selventäviä oivalluksia.

Su 1.9.2019 klo 14-19
Chakrat
Tutustumme chakrajärjestelmään ja sen vaikutuksiin omassa elämässämme. Mitä chakrat ovat ja miten ne vaikuttavat uskomuksiimme, toimintaamme ja naiseuteemme. Kuinka voimme tasapainottaa chakrajärjestelmää ja löytää entistä enemmän harmoniaa ja hyvinvointia elämäämme chakra- ja energiatyöskentelyn avulla.

Su 6.10.2019 klo 14-19
Juurichakra
Työskentelemme juuriemme ja sukulinjojemme kanssa. Ravitsemme ja vahvistamme juuriamme. Juurichakra edustaa oikeuttamme olla täällä, perusturvaa ja suhdetta itseemme sekä muihin. Ymmärrämme myös menneisyyden vaikutuksen nykyiseen toimintaamme ja uskomuksiimme itsestämme.

Su 3.11.2019 klo 14-19
Sakraalichakra
Kohtumme fyysinen kehto ja luovuutemme keskus, jonne itsekunnioituksemme on juurtunut. Vahvistamme luottamustamme
tunteisiimme ja kykyämme sanoa ei. Sakraalichakra edustaa oikeuttamme tuntea tunteemme, intohimoa, taloudellista hyvinvointia ja seksuaalisuutta.

La 7.12.2019 klo 14-19
Solar plexus
Elinvoiman, energian, tahdonvoiman ja toiminnan keskus, joka auttaa meitä voimaantumaan ja ymmärtämään omaa viisasta
toiminnantarvettamme. Solar Plexus edustaa oikeuttamme toimia ja ilmentää tahtoamme.

Su 12.1.2020 klo 14-19
Sydänchakra
Rakkauden, rohkeuden ja myötätunnon keskus, joka ohjaa tunteitamme niin itseämme kuin muita kohtaan. Sydänchakra edustaa oikeuttamme rakastaa ja tulla rakastetuksi. Opimme ymmärtämään rakkauden historiaamme ja avaamaan sydämemme haavoittuvaisuudelle sekä antamaan rakkauden eheyttää meitä.

Su 9.2.2020 klo 14-19
Kurkkuchakra
Rehellisyyden ja kommunikaation keskus, jonka avulla sielumme kuuntelee sanojamme ja kuinka ne peilaavat aitoja aikomuksiamme ja toimintojamme. Kurkkuchakra edustaa oikeuttamme saada sanoa ja kuulla totuus ja oman äänemme löytämistä. Tiedostamme kurkkuchakran merkityksen sydämen ja mielen välillä.

Su 8.3.2020 klo 14-19
Kolmas silmä
6. chakra edustaa oikeuttamme nähdä ja tietää totuus. Intuitio, kyky visualisoida ja unelmoida kuuluvat tämän chakran energiaan. Voimakas intuitio auttaa kulkemaan kohti unelmiamme. Meillä on kyky ymmärtää olemassaolon tarkoitus ja kuljemme vahvasti omalla polullamme.

Su 5.4.2020 klo 14-19
Kruunuchakra
7. chakra edustaa yhteyttä korkeimpaan, sielun valoa ja tietoisuuden avautumista. Elämme voimakkaassa yhteydessä itseemme, ymmärrämme maailmankaikkeuden laajuutta ja oman osamme osana elämän virtaa.

Ohjaajat:
Essi Siitari, E-RYT200, RYT500 jooga-opettaja ja shiatsuterapeutti / [email protected] / 044 021 08 88
Terhi Hirvikallio, akupunktio- ja shiatsuterapeutti, Kuu – Naisen Voima-kirjan kirjoittaja / [email protected] / 050 374 86 11

Hinta: 2x260€ (sis. harjoitukset, materiaalin ja tarjoilun) (ensimmäinen erä 260€ maksetaan syyskuussa 2019 ja toinen erä 260€ maksetaan tammikuussa 2020)
Huomioithan, että sitoudut ryhmään koko sen keston ajaksi.

Ilmoittautuminen vello.fi/studiomandula (workshopit), ilmoittaudu mukaan ensimmäiselle kerralle 1.9. ❤️

Lämpimästi tervetuloa mukaan chakramatkalle tutustumaan paremmin itseesi ja omaan kauniiseen energiaasi!

Joogabrunssi 25.8. klo 10-12.15

Tarjolla kehoa ja mieltä virkistävä aamujooga ja maittava brunssi studiolla.
Brunssi koostuu smoothiesta/ mehusta ja teestä/ kahvista, sekä terveellisistä ja maittavista herkuista, jotka Essin puoliso ja kokki James loihtii meille.

Joogaharjoitus yhdistelee joogaflowta ja lempeitä pidempiä asanoita ja herättelee sinut päivään. Joogan kesto on noin 75 min, tunti sopii sekä aloittelijoille että pidempään jooganneille.

Joogan ja brunssin hinta yhteensä 30€.

Ilmoittautumiset vello.fi/studiomandula (workshopit ja erikoistunnit)
Lisätiedot ja ruokavaliot [email protected]

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, peruutukset viimeistään viisi päivää ennen tapahtumaa (peruuttamaton paikka laskutetaan). Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle. Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä.

Lämpimästi tervetuloa!

Joogaviikonloppu Vesipeilillä 11.-13.10.2019

Syksyinen kehoa ja sielua hellivä joogaviikonloppu Mäntyharjulla Vesipeilillä. Retriitin aloitus perjantaina 11.10. klo 18 ja päätös sunnuntaina 13.10. klo 12.

Viikonloppu sisältää lempeää flowta, yinjoogaa ja restoratiivista joogaa Vesipeilin taianomaisissa energioissa.

Vesipeilin ja retriitin emäntä on rakastettu näkijä-kirjailija Niina-Matilda (www.vesipeili.fi).

Joogaopettajana on Essi Siitari,  joka on lempeyden sanomaa luotsaava ja itsen ääreen ohjaava joogaopettaja (RYT 500, E-RYT200) ja shiatsuterapeutti, www.studiomandula.fi.

Osallistumismaksu 300€ (sis. alv)

Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostitse [email protected]

 

Lämpimästi tervetuloa!