Joogabrunssi goes detox 25.1.2020 klo 10-12.15

Tarjolla kehoa ja mieltä virkistävä ja aineenvaihduntaa kiihdyttävä aamujooga ja detoxbrunssi.
Brunssi on vegaaninen ja gluteeniton ja se koostuu smoothiesta, detoxteestä (halutessa kahvi) ja tuorepuurosta.

Koko joogabrunssi on yhdessä ja samassa tilassa, studio muuntuu joogan jälkeen brunssikahvilaksi. Brunssia varten meillä on iso, matala pöytä ja brunssi nautitaan joogisesti lattiatasolta ☮ Halukkaille löytyy myös korkeampi pöytä ja tuolit 🙂

Joogaharjoitus on hathajoogaa pienellä yinjooga twistillä ja sen kesto on noin 75 min, tunti sopii sekä aloittelijoille että pidempään jooganneille.

Joogan ja brunssin hinta yhteensä 25€.
Detoxjoogan ohjaa joogaopettaja Anu Lähteenaro.

Ilmoittautumiset vello.fi/studiomandula (workshopit ja erikoistunnit)
Lisätiedot ja ruokavaliot [email protected]

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, peruutukset viimeistään viisi päivää ennen tapahtumaa (peruuttamaton paikka laskutetaan). Paikan voi halutessaan/ tarvittaessa siirtää toiselle. Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä.

Lämpimästi tervetuloa!

Yinjooga ja äänimaljat 16.1. ja 13.2. klo 17-18.30

Yinjooga ja äänimaljat on rauhoittava ja kehoa lempeästi avaava harjoitus, jossa pitkät, hyvin tuetut yinjoogan asanat yhdistyvät äänimaljojen sointiin.

Ohjaaja joogaopettaja Ulla Rantapiha
Ilmoittautuminen vello.fi/studiomandula (erikoistunnit valikon alla)
Harjoituksen hinta 18€ tai 2 krt joogakortilta.

Lämpimästi tervetuloa!

Villinaisen kaksi puolta-työpaja/ Kaisa Kuurne 19.1.2020 klo 13-20 

”Naiset jotka kulkevat susien kanssa”-kirjaan perustuvalla koko päivän kurssilla työstetään vastakkaisia psyyken kerroksia, joiden alta lähdetään nostattamaan villinaisen luovaa voimaa. Villinainen on naiseuden arkaainen ja peloton puoli, joka luo yhdessä elävän elämän kanssa. Villinaisen voimaa tarvitaan mm. voimakkaissa elämäntapahtumissa, kuten synnytyksen ja kuoleman hetkillä, luovien tuotosten synnyttämisessä, oman itsen vapauttamisessa ulkoisista kahleista sekä omien syklien elämisessä.

Kurssin aiheena on oman itsen kaksinaisuus ja niiden välisestä hedelmällisestä suhteesta nouseva elinvoimainen kolmas. Monessa meistä on kaksi melkein vastakkaista puolta, jotka molemmat tarvitsevat elintilaa. Kuitenkin päädymme olosuhteiden seurauksena elämään usein toispuoleisesti ja työntämään toisen puolen syrjään. Manoween tarinan välityksellä etsimme näiden eri puolien todellisia ”nimiä”, jotta pysyttelisimme hereillä ja antaisimme molempien loistaa. Salliessamme olemuksemme kahtalaisuuden elää villinainen nousee ja luo elämää hedelmällisesti yhdistämällä näitä vastakkaisuuksia.

Viikonlopun aikana työstetään tarinaa arkkityyppisesti, symbolisesti ja henkilökohtaisesti, joogataan, tehdään rumpumatka ja opitaan syviä harjoituksia, jotka auttavat laskeutumaan tiedostamattoman syviin kerroksiin nostamaan vaistonvaraista viisautta.

Kurssin vetäjä toimii Kaisa Kuurne, joka on sosiologi, elämäntaidon ohjaaja, arkkityyppien työstämisen fasilitaattori, joogaopettaja, runoilija, pienen tyttären äiti ja uusperheen äitipuoli. Kaisa on Clarissa Pinkola Estesin ainoa suomalainen oppilas. Katso tästä lisää Kaisasta: https://www.kasvutahto.fi/web/kaisa

Kurssi järjestetään tunnelmallisessa Studio Mandulassa.

Kurssin hinta on 85 € / 72 € (alennusryhmät), hinta ei sisällä ruokia.

Tarjoamme paikan päällä kahvia, teetä ja hedelmiä. Lounastauolla voi käydä ulkona syömässä tai ottaa omat eväät.

Paikkoja on rajoitetusti! Varaa omasi 0407051243, [email protected]

Olet sydämellisesti tervetullut tutkimaan naisten ikiaikaista voimaa👌🏻🔥!!! Piiri on luottamuksellinen. Sen arvoina ovat yksilöllisyyden ja erilaisuuden kunnioitus ja keskinäinen kunnioitus.

Tapahtumakuva: Milla Talassalo

TRE-harjoittelutunti 4.2. klo 16.45

TRE-harjoittelutunnit TRE-kurssin tai muun aiemman, ohjatun TRE-harjoittelun tueksi. Tavoite oman harjoittelun oivaltaminen, TRE-prosessin syventäminen tai ryhmäharjoittelu.
Saat tunneista parhaan hyödyn, jos osallistut sarjana useammalle harjoittelutunnille.

Huomioithan, että tuntilaisia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.
Tunnin hinta 30€ (sis alv).

Kouluttajana Satu Pusa, Certified & Advanced TRE® Provider.

Ilmoittautumiset vello.fi/studiomandula (workshopit ja erikoistunnit).

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

TRE-stressinpurkuliikkeet -kurssi 8.2. klo 12.15-16.00 

Kurssin tarkoituksena on oppia TRE®-liikkeet itselleen soveltuvasti. Harjoitus käynnistää kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumisen ja purkaa kehon jännitystiloja.

TRE® on yksinkertainen ja helposti omaksuttava, kehon liikkeistä koostuva stressinpurkumenetelmä. Harjoitus rentouttaa ja edistää toipumista syvistäkin jännitystiloista, purkaa elimistöstä ekologisesti jo tarpeettomaksi jääneitä varomoodeja ja vapauttaa voimavaroja.

TRE® vaikuttaa oloon monin myönteisin tavoin. Harjoitukset soveltuvat fyysiseen palautumiseen sekä henkisesti kuormittavan työn, tilanteiden ja stressaavien jaksojen, liikunnan tai muun kuormituksen rasituksista palautumiseen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja lisäämään itsetuntemusta.

Kurssi soveltuu mm. työhyvinvointikurssiksi, ammattiryhmille, joiden työ on henkisesti tai fyysisesti kuormittavaa, jännittäjille, stressaajille, urheilijoille, omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

Huomioithan, että kurssilaisia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.
Kurssin hinta 125€ (sis alv 24%), sisältäen myös pienen tarjoilun kurssin aikana.
Kouluttajana Satu Pusa, Certified & Advanced TRE® Provider.

Sitovat ilmoittautumiset 1.12.2019 mennessä vello.fi/studiomandula (workshopit ja erikoistunnit).

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vapaa tanssi ja rentoutus 16.2. klo 16.00-17.30

Tervetuloa tanssimaan vapaasti ja rentoutumaan syvästi helmikuussa Studio Mandulaan !

Vapaa tanssi on täysin vapaata itseilmaisua. Askelkuvioita tai koreografiaa ei ole. Tanssia ei myöskään sanallisesti ohjata. Musiikki voi olla mitä vain, erillistä teemaa tai suunnitelmallisuutta ei ole. Musiikin yllätyksellisyys tekee tanssista vapauttavaa ja sykähdyttävää. Tanssiminen tapahtuu siis oman kehon mukaisesti ja omassa tahdissa. Huomioimme kuitenkin ryhmädynamiikan ja olemme jokainen osa ryhmää. Painotan sitä, että tällaisessa tapahtumassa voi turvallisesti ottaa oman tilan ja olla näkyvillä ilman pelkoa arvostelluksi tulemisesta. Ryhmässä on valtava voima ja sitä saa ammentaa itselleen ! Tanssitaan paljain varpain ! Päälle vaatteet joissa on mukava ja vapaa olo olla. Ja voi varautua siihen, että tulee lämmin. Tanssin kesto n. 45-50 min.

Rentoutus on kehoon ja hengitykseen keskittyvä. Rentoutuksen ajan ollaan lattialla selin makuulla. Studiolta löytyy alustat ja viltit. Voit halutessasi varata päällesi lisäksi lämmintä vaatetta. Rentoutuksen kesto n. 30 min

Käytännön asioita: Saavuthan paikalle ajoissa ja kun saavut paikalle niin voit rauhassa asettua lattialle lepäilemään. Pidetään sali puheesta vapaana ja jätetään arki ulkopuolelle. Tanssi aloitetaan lyhyen alustuksen jälkeen.

Tanssin ja rentoutuksen ohjaa Asta.
"Filosofiani ohjauksen suhteen on että olen läsnä siinä tilassa, hetkessä ja kentässä mikä on käsillä. En ohjaile, pienennä, suurenna tai tietoisesti yritä muuttaa, auttaa tai parantaa ketään tai mitään. Elämä ilmenee jokaisessa ihmisessä ja tilanteessa eri tavoin ja sille on annettava mahdollisuus, että se voi ilmetä rauhassa omassa tahdissaan juuri sellaisena kuin se on. Elämä on ihme, jonka kirjo koko komeudessaan on hämmästyttävä ja kunnioitettava !"

Tapahtumapaikka on ihastuttava Studio Mandula Lappeenrannan satamassa. Hinta 15€ (sis alv10%). Maksu käteisellä tai ennakkomaksu tilille FI75 5453 0620 0579 10 / saaja TMI Asta Marjut. Viesti kenttään maininta "Tanssi 16.2.2020 ja sähköpostiosoite kuittia varten"

Ilmoittautumiset pe 14.2.2020 mennessä: vello.fi/studiomandula (workshopit ja erikoistunnit)
minimi osallistujamäärä 5 hlöä

Lisätietoja voi kysyä 044 382 5082 / Asta tai [email protected]

Lämpimästi tervetuloa mukaan !

 

TRE ja Autenttinen Ääni -työpaja 22.2. klo 10-17

Tre ja Autenttinen ääni -työpajassa syvennetään tärinäprosessia yhdistämällä neurogeeniseen tärinään ääntä ja erilaisia äänikeho-harjoitteita. Paja on syventävä jatkokurssi heille, joille TRE -harjoittelu on jo ennestään tuttua.

Työpaja alkaa Autonominen hermosto ja äänentuotto -luennolla, joka sisältää tärkeää teoreettista tietoa äänen ja hermoston yhteydestä sekä äänellisestä lukkiutumisesta.

Neurogeenisen tärinän ja äänen yhdistäminen on rentouttavaa ja kokonaisvaltaisesti avaavaa. TRE:n aktivoima tärinä avaa syvältä palleaa ja muita äänentuottoon osallistuvia lihasryhmiä, kuten lantionpohjan, kurkunpään, rintakehän, kasvojen ja niskan lihaksia. Näiden lihasryhmien saumaton ja tasapainoinen yhteistyö on vapaan äänen ja itseilmaisun kannalta olennaista.

TRE:n ja äänen avulla on mahdollista löytää syvempi ja tiedostavampi yhteys hengityksen, äänen ja kehollisen ilmaisun välillä. TRE on myös merkittävä apuväline esiintymispelon ja sosiaalisiin tilanteisiin liittyvän jännityksen työstämiseen. Työpajassa on lisäksi mahdollisuus tutkia häpeän vaikutusta ääneen ja ilmaisuun.

Työpajassa ei ole laulupakkoa! Työpajassa keskitytään äänen ja kehon terapeuttiseen vapauttamiseen, ei niinkään itse laulamiseen. TRE-harjoituksen lisäksi teemme yksinkertaisia kehoääni-harjoitteita. Lisäksi rentoudumme, viipyilemme hyväksyvän läsnäolon ja yhteyden tilassa.

Ohjaajina TRE-ohjaaja Satu Pusa ja TRE-ohjaaja, laulupedagogi YAMK, kehoääni-terapeutti Demian Seesjärvi.

Varaa mukaan rennot vaatteet, vesipullo ja iso pyyhe tai oma alusta halutessasi.
Tauolla tarjoamme teetä, kahvia ja pientä välipalaa.

Työpajan hinta on 190€ (sis alv 24%). Saat laskun sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautumiset vello.fi/studiomandula (workshopit ja erikoistunnit)

Lämpimästi tervetuloa itsesi ja oman äänesi äärelle!

restorative

Restoratiivinen jooga

Restoratiivinen jooga on rauhoittava harjoitus, joka tasapainottaa hermoston toimintaa ja sopii hyvin stressioireiden hoitoon sekä palauttavaksi harjoitukseksi. Asanoissa nivelet ja koko keho tuetaan apuvälineiden avulla ja harjoitus tehdään lämpimässä ja hämärässä tilassa, käyttäen myös pientä painon tunnetta kehoa rauhoittamaan. Asanoissa viivytään kerrallaan 15-20 minuuttia ja siirtymät tehdään hitaasti ja rauhallisesti. Ohjaaja johdattelee turvallisesti harjoituksen läpi ja välillä annetaan hiljaisuuden kannatella.

Harjoitukset torstaisin 5.3., 2.4., 7.5. klo 17.00-18.30

Ohjaaja joogaopettaja Essi Siitari

Ilmoittautuminen vello.fi/studiomandula (erikoistunnit valikon alla)

Harjoituksen hinta 18€ tai 2 krt joogakortilta.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Good Karma Yoga

Tervetuloa hyvän karman joogatunnille! Tunnilla tehdään noin 60 minuutin mittainen lempeä joogaharjoitus, joka sopii kaikille joogaajille. Jokaisella harjoituksella on oma vaihtuva teemansa. Tunti on osallistujille maksuton ja perustuu hyvän kiertoon, toiveena on, että jokainen osallistuja laittaa pyyteettömästi hyvää eteenpäin jossain muodossa. Hyvä teko voi olla kuinka pieni tai suuri tahansa, ehkä vain ystävällinen hymy tai sana jollekulle sitä tarvitsevalle.

Tunnit torstaisin 23.1., 20.2., 26.3., 23.4., 21.5. klo 17.00

Tunnin jälkeen on teetarjoilu ja rauhallinen hetki jutella tai vain olla hetki.

Ohjaaja joogaopettaja Essi Siitari

Ilmoittautuminen vello.fi/studiomandula (erikoistunnit valikon alla)

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Joogaviikonloppu Vesipeilillä 13.-15.3.2020

Kehoa ja sielua hellivä joogaviikonloppu Mäntyharjulla Vesipeilillä. Retriitin aloitus perjantaina klo 18 ja päätös sunnuntaina klo 12.

Viikonloppu sisältää lempeää flowta, yinjoogaa ja restoratiivista joogaa Vesipeilin taianomaisissa energioissa.

Vesipeilin ja retriitin emäntä on rakastettu näkijä-kirjailija Niina-Matilda (www.vesipeili.fi).

Joogaopettajana on Essi Siitari,  joka on lempeyden sanomaa luotsaava ja itsen ääreen ohjaava joogaopettaja (RYT 500, E-RYT200) ja shiatsuterapeutti, www.studiomandula.fi.

Osallistumismaksu 300€ (sis. alv)

Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostitse [email protected]

 

Lämpimästi tervetuloa!