Yinjooga ja äänimaljat 5.8. klo 17-18

Yinjooga ja äänimaljat on rauhoittava ja kehoa lempeästi avaava harjoitus, jossa pitkät, hyvin tuetut yinjoogan asanat yhdistyvät äänimaljojen rentouttavaan sointiin.

Ohjaaja joogaopettaja Marjo Niiranen
Ilmoittautuminen vello.fi/studiomandula (erikoistunnit valikon alla)

Tämä tunti on maksuton näytetunti.

Lämpimästi tervetuloa!

Jooga Lappeenranta

Äänimaljarentoutus 10.8. klo 19.00-19.45

Äänimaljarentoutus suo keholle ja mielelle syvärentouttavan lepohetken maljojen lempeissä soinnuissa ja värähtelyissä.

Ohjaaja joogaopettaja ja äänimaljaohjaaja Marjo Niiranen
Ilmoittautuminen vello.fi/studiomandula (erikoistunnit valikon alla)

Tunnin hinta 10/8€

Lämpimästi tervetuloa!

Good Karma Yoga 12.8. klo 17-18

Tervetuloa hyvän karman joogatunnille! Tunnilla tehdään noin 60 minuutin mittainen lempeä joogaharjoitus, joka sopii kaikille joogaajille. Jokaisella harjoituksella on oma vaihtuva teemansa. Tunti on osallistujille maksuton ja perustuu hyvän kiertoon, toiveena on, että jokainen osallistuja laittaa pyyteettömästi hyvää eteenpäin jossain muodossa. Hyvä teko voi olla kuinka pieni tai suuri tahansa, ehkä vain ystävällinen hymy tai sana jollekulle sitä tarvitsevalle.

Ohjaaja joogaopettaja Essi Siitari

Ilmoittautuminen vello.fi/studiomandula (erikoistunnit valikon alla)

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

restorative

Restoratiivinen jooga 20.8. klo 17-18.30

Restoratiivinen jooga on rauhoittava harjoitus, joka tasapainottaa hermoston toimintaa ja sopii hyvin stressioireiden hoitoon sekä palauttavaksi harjoitukseksi. Asanoissa nivelet ja koko keho tuetaan apuvälineiden avulla ja harjoitus tehdään lämpimässä ja hämärässä tilassa, käyttäen myös pientä painon tunnetta kehoa rauhoittamaan. Asanoissa viivytään kerrallaan 15-20 minuuttia ja siirtymät tehdään hitaasti ja rauhallisesti. Ohjaaja johdattelee turvallisesti harjoituksen läpi ja välillä annetaan hiljaisuuden kannatella.

Ohjaaja joogaopettaja Essi Siitari

Ilmoittautuminen vello.fi/studiomandula (erikoistunnit valikon alla)

Harjoituksen hinta 18€ tai 2 krt joogakortilta.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

TRE-stressinpurkuliikkeet - etäoppimisen kurssi

TRE-menetelmä on luonnollinen, nopeasti vaikuttava kehollinen palautumismenetelmä stressin ja jännitysten aiheuttamaan kuormittuneisuuteen. Se perustuu kehon luontaiseen kykyyn palautua ylikuormitustiloista lihasvärinällä ja tärinällä. Palautumisrefleksi aktivoituu harjoituksessa lonkankoukistajista ja hakeutuu harjoittelutoistojen myötä kehon eri kireyksiin. Elimistö purkaa kuormitusta lihaksistosta ja lihaskalvoista sekä palauttaa hermostoa ja aivoja normaalitilaansa.

Kurssi on etäoppimisen kurssi, jonka voi tehdä oman aikataulun mukaan nettyhteydellä varustetun älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen avulla.

Kurssin opiskeluun suunniteltu aika on keskimäärin 10 päivää.
Pääsy kurssin aineistoon 31.8.2020 saakka.

Kurssi sopii henkilökohtaiseen palautumiseen ja hyvinvointiin sekä yleiseen työ- ja toimintakyvyn ylläpitoon.

TRE-harjoittelu ei sovi jos:

  • on vakavasti sairas tai sairastaa epilepsiaa tai elimistö on toipumassa vakavasta sairaudesta tai leikkauksesta
  • kyky itsesäätelyyn on rajoittunut, esim. skitsofrenia, psykoosit, vakavat mielenterveyden sairaudet. Kyky itsenäiseen harjoitteluun voi olla rajoittunut vakavan traumataustan, voimakkaan ahdistuneisuuden ja vaikean masennuksen oireissa.

TRE-harjoittelussa on hyvä pitää taukoa myös raskauden aikana ja vammojen ja sairauksien toipumisajan. Tarvittaessa varmista TRE-harjoittelun sopivuus hoitavalta lääkäriltäsi.

Kurssin tavoitteena on tutustua menetelmään ja löytää itsellesi soveltuva tapa tehdä stressipurkuharjoitusta. Olemme hyvin erilaisia siinä, mistä ja miten stressaannumme ja erilaisia myös siinä, millä tavalla sovellettuna harjoitus toimii itse kullekin parhaiten. TRE- harjoittelu rentouttaa ja edistää toipumista jännitystiloista ja heijastuu vointiisi monin myönteisin tavoin.

Harjoitus sopii laajasti moneen – stressin, kuormituksen ja henkisen jännittyneisyyden purkamiseen sekä kehollisista kireyksistä ja jännityksistä palautumiseen. Kurssilla opit käynnistämään ja säätelemään palautumistärinääsi niin, että palaudut ja etenet TRE-harjoittelussasi turvallisesti ja itsellesi sopivaan, omaan tahtiin.

Kurssin sisältö koostuu TRE-kurssin aineistosta, ohjatuista videoista ja äänitteistä. Pääset harjoittelemaan ajasta ja paikasta riippumatta, mistä päin maailmaa vain, omaa aikatauluasi noudattaen.

  • Kurssi on tarkoitettu TRE-stressinpurkuliikkeiden oppimiseksi ja itsenäisen TRE-harjoittelun aloittamiseksi. Kurssi ei sisällä yhdessä muiden kanssa tehtäviä harjoituksia, vaan voit edetä oman aikataulusi mukaan, harjoitukset on kuvattu opetusvideoille.
  • Kurssi koostuu johdannosta, kolmesta kahden oppitunnin pituisesta jaksosta sekä oheisaineistosta. Kuhunkin kolmeen oppituntijaksoon sisältyy käytännön TRE-harjoitus. Kurssin opiskeluun suunniteltu aika on keskimäärin 10 päivää. Pääsy kurssin aineistoon 30.6.2020 saakka.
  • Sinulla on mahdollisuus olla yhteydessä opettajaan. Kurssin ei ole tarkoitus korvata lähikurssia, jossa TRE-ohjaaja on koko kurssin ajan paikan päällä ohjaamassa.
  • TRE- harjoitteluosioissa tehdään kevyt lämmittelyliikesarja ja ollaan kehollisesti asennoissa, jotka edellyttävät terveydentilaa, joka sallii kevyen liikunnan harrastamisen. Kurssiaineistosta löydät ehdotuksia soveltaa liikkeitä, jos jokin liike ei kehollesi sovi.
  • TRE-harjoittelu on itsehoitomenetelmä stressin ja jännittyneisyyden purkamiseen. Itsesäätely TRE-harjoittelua oppiessa on keskeisessä roolissa. Kehon purkaessa jännitteitä joillakin myös tunteet voivat aktivoitua. On tärkeää, että tunnet olosi kurssin ajan ja sen jälkeisessäkin harjoittelussasi juurtuneeksi ja olosi vakaaksi ja turvalliseksi.
  • Kurssille osallistuminen ei anna valmiuksia tai oikeuksia opettaa tai ohjata TRE-menetelmää kenellekään muulle.

Katso kurssin lyhyt esittelyvideo tästä.

Kurssin ohjaana toimii Certified & Advanced TRE Provider, stressinpurkukouluttaja, psyykkinen valmentaja Satu Pusa.

Kurssin hinta on 65 €.
Hinta sisältää TRE-etäoppimisen kurssin kirjallisen, videoidun ja äänitetyn materiaalin opiskeluoikeuden (31.8.2020 saakka) sekä tarvittaessa opettajan kurssinaikaisen etätuen kurssilaisen TRE-harjoittelun lisäohjeistamiseksi.

Kun olet ilmoittautunut ja maksanut kurssin, saat kurssilinkin sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Huom. Kurssin aineisto on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöösi, eikä aineistoa tai osia siitä saa luovuttaa eteenpäin.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot [email protected]

 

Joogabrunssi - tulossa

Tarjolla kehoa ja mieltä virkistävä aamujooga ja brunssi.
Brunssi on vegaaninen ja gluteeniton ja tarjolla on smoothie, teetä, kahvia ja suolaista sekä makeaa herkullista syötävää.

Koko joogabrunssi on yhdessä ja samassa tilassa, studio muuntuu joogan jälkeen brunssikahvilaksi. Brunssia varten meillä on iso, matala pöytä ja brunssi nautitaan joogisesti lattiatasolta ☮ Halukkaille löytyy myös korkeampi pöytä ja tuolit.

Joogaharjoitus on hathajoogaa pienellä yinjooga twistillä ja sen kesto on noin 75 min, tunti sopii sekä aloittelijoille että pidempään jooganneille.

Joogan ja brunssin hinta yhteensä 30€.
Joogan ohjaa joogaopettaja Essi Siitari

Ilmoittautumiset vello.fi/studiomandula (workshopit ja erikoistunnit)
Lisätiedot ja ruokavaliot [email protected]

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, peruutukset viimeistään viisi päivää ennen tapahtumaa (peruuttamaton paikka laskutetaan). Paikan voi halutessaan/ tarvittaessa siirtää toiselle. Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä.

Lämpimästi tervetuloa!