Joogabrunssi  24.11. ja 21.12. klo 10

Tarjolla kehoa ja mieltä virkistävä aamujooga ja maittava brunssi studiolla.
Brunssi koostuu smoothiesta/ mehusta ja teestä/ kahvista, sekä terveellisistä ja maittavista herkuista, jotka Essin puoliso ja kokki James loihtii meille.

Joogaharjoitus yhdistelee joogaflowta ja lempeitä pidempiä asanoita ja herättelee sinut päivään. Joogan kesto on noin 75 min, tunti sopii sekä aloittelijoille että pidempään jooganneille.

Joogan ja brunssin hinta yhteensä 30€.

Ilmoittautumiset vello.fi/studiomandula (workshopit ja erikoistunnit)
Lisätiedot ja ruokavaliot [email protected]

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, peruutukset viimeistään viisi päivää ennen tapahtumaa (peruuttamaton paikka laskutetaan). Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle. Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä.

Lämpimästi tervetuloa!

TRE-harjoittelutunnit 3.12. ja 17.12. klo 17-18.15

TRE-harjoittelutunnit TRE-kurssin tai muun aiemman, ohjatun TRE-harjoittelun tueksi. Tavoite oman harjoittelun oivaltaminen, TRE-prosessin syventäminen tai ryhmäharjoittelu.
Saat tunneista parhaan hyödyn, jos osallistut sarjana useammalle harjoittelutunnille.

Huomioithan, että tuntilaisia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.
Tunnin hinta 30€ (sis alv).

Kouluttajana Satu Pusa, Certified & Advanced TRE® Provider.

Ilmoittautumiset vello.fi/studiomandula (workshopit ja erikoistunnit).

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

TRE-stressinpurkuliikkeet -kurssi 8.12.2019 klo 12.15-16.00 (täynnä, voit ilmoittautua varasijalle)

Kurssin tarkoituksena on oppia TRE®-liikkeet itselleen soveltuvasti. Harjoitus käynnistää kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumisen ja purkaa kehon jännitystiloja.

TRE® on yksinkertainen ja helposti omaksuttava, kehon liikkeistä koostuva stressinpurkumenetelmä. Harjoitus rentouttaa ja edistää toipumista syvistäkin jännitystiloista, purkaa elimistöstä ekologisesti jo tarpeettomaksi jääneitä varomoodeja ja vapauttaa voimavaroja.

TRE® vaikuttaa oloon monin myönteisin tavoin. Harjoitukset soveltuvat fyysiseen palautumiseen sekä henkisesti kuormittavan työn, tilanteiden ja stressaavien jaksojen, liikunnan tai muun kuormituksen rasituksista palautumiseen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja lisäämään itsetuntemusta.

Kurssi soveltuu mm. työhyvinvointikurssiksi, ammattiryhmille, joiden työ on henkisesti tai fyysisesti kuormittavaa, jännittäjille, stressaajille, urheilijoille, omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

Huomioithan, että kurssilaisia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.
Kurssin hinta 125€ (sis alv 24%), sisältäen myös pienen tarjoilun kurssin aikana.
Kouluttajana Satu Pusa, Certified & Advanced TRE® Provider.

Sitovat ilmoittautumiset 1.12.2019 mennessä vello.fi/studiomandula (workshopit ja erikoistunnit).

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vapaa tanssi ja rentoutus 15.12.2019 klo 17.30-19.00

Tervetuloa tanssimaan vapaasti ja rentoutumaan syvästi joulukuisena sunnuntai-iltana Studio Mandulaan ?

Vapaassa tanssissa ajatuksena ja ideana on tanssia täysin vapaasti. Tanssi ei ole suullisesti ohjattu eikä valmiita askelkuvioita ole tehty. Tanssittava musiikki on ihan kaikenlaista. Rokista valssiin, raskaasta kevyempään. Annetaan kehon kokea musiikki ja liikkua siten kun sillä hetkellä hyvältä tuntuu. Rajoja tai sääntöjä ei ole, vapaus on !

Tanssiin tarvitset päälle vaatteet, joissa on mukava liikkua. Tanssiessa tulee varmasti lämmin ! Tanssitaan paljain varpain. Tanssin kesto noin 45-50 min.

Tanssin jälkeen on ohjattu kehoon ja hengitykseen keskittyvä rentoutus. Rentoutuksen ajan ollaan lattialla selinmakuulla. Studiolta löytyy alustat sekä viltit. Voit halutessasi varata päällesi lisäksi lämmintä vaatetusta. Rentoutuksen kesto noin 30 min.

Tanssin ja rentoutuksen ohjaa Asta. “Filosofiani ohjauksen suhteen on se, että olen läsnä siinä tilassa, hetkessä ja kentässä mikä on käsillä. En ohjaile, pienennä, suurenna tai tietoisesti yritä muuttaa, auttaa tai parantaa ketään tai mitään. Elämä ilmenee jokaisessa ihmisessä ja tilanteessa eri tavoin ja sille on annettava mahdollisuus, että se voi ilmetä rauhassa omassa tahdissaan juuri sellaisena kuin se on. Elämä on ihme, jonka kirjo koko komeudessaan on hämmästyttävä ja kunnioitettava !”

Tapahtumapaikka on ihastuttava Studio Mandula Lappeenrannan satamassa. Hinta 15€ (sis alv10%), maksu mieluiten käteisellä paikan päällä.
Ilmoittautumiset pe 13.12 mennessä: https://vello.fi/studiomandula (workshopit ja erikoistunnit)
minimi osallistujamäärä on 5 hlöä
Saavuthan paikalle hyvissä ajoin.

Lisätietoja voi kysyä 044-382 5082/ Asta tai [email protected]

Lämpimästi tervetuloa mukaan !

Taikaelämää -joogapäivä/ Katri Syvärinen 4.1.2020

“Taikaelämä on vuoroin intuition viestien odottamista, vuoroin aktiivista toimintaa. Älä yritä suunnitella kerralla valmista, vaan etene askel askeleelta, iloa ja inspiraatiota seuraten. Pysähdy välillä, tunnustele ja jatka matkaa – intuitiosi kertoo minne. Inspiroitunut toiminta on maailmankaikkeudelle merkki innostuksestasi. Se tarkoittaa tasapainoilua aktiivisen tekemisen ja siitä irtipäästämisen välillä.”
(Taikahetkiä elämään -kortit / Vuoden paras päivä -kirja)

Uusi vuosi ja uusi vuosikymmen – mitä toivot niiden tuovan tullessaan? Tule viettämään vuoden ensimmäistä lauantaita joogamatolla. Saat kutsua esiin unelmiasi ja ohjata kurssiasi niiden suuntaan.

Päivän teemana on inspiroitunut toiminta ja sen olennaiset puolet: oma voima ja luottamus elämään. Molempia tarvitaan unelmia kohti kuljettaessa yhtä lailla. Luvassa on innostusta, pehmeää voimaa sekä myös levollisuutta.

Harjoitukset ovat ainutlaatuinen yhdistelmä lempeää joogaa (hatha/slow flow, yin-jooga, restoratiivinen jooga), meditaatiota, intuitiivista kirjoittamista ja häivähdys eteeristen öljyjen tuoksua. Pääset pysähtymään ja rentoutumaan, liikkumaan lempeästi ja kysymään itseltäsi tärkeitä kysymyksiä.

Workshop sopii kaikentasoisille joogeille. Siinä olennaista on sisäisen kokemuksen vaaliminen, eivät ulkoiset vaatimukset. Jokainen saa liikkua keholleen sopivalla tavalla.

Klo 10–12.30: OMA VOIMA
Jotta uskallat lähteä liikkeelle ja kulkea sydämesi suuntaan, tarvitset uskoa itseesi ja unelmiisi. Aamupäivän harjoitus alkaa hitaasti, kehon ja sydämen viestejä kuunnellen ja omaa voimaa vahvistaen. Vähitellen herätään kauniisti virtaavaan liikkeeseen, jossa yksi asana johtaa luontevasti toiseen. Niiden välissä uskallat pysähtyä odottamaan, missä suunnassa on seuraava askel. Painopiste on hitaassa hatha/flow-joogassa, joka auttaa sinua ammentamaan keskittymistä ja sisäistä voimaa myös ympäristöstäsi.

Klo 13.30–16: LUOTTAMUS
Luottamusta tarvitaan kaikissa kasvun vaiheissa. Pitää uskaltaa astua eteenpäin, kun on toiminnan aika – ja pysähtyä, kun on aika odottaa. Nyt on aika päästää irti suunnittelusta ja tekemisestä. Luota siihen, että itse ei tarvitse tehdä kaikkea. Harjoituksessa painottuvat yin-joogan pitkät venytykset sekä hoitavat ja palauttavat asanat. Voit levätä turvassa ja rauhassa – tiedät, että sinua kannatellaan.

Workshopin ohjaa Katri Syvärinen, henkisen hyvinvoinnin valmentaja, kirjailija ja RYT500h-joogaohjaaja (Yin & Hatha/Embodied Flow™ inspired). Katrin ohjaustyyli on elämyksellinen, yhtä aikaa vaikuttava ja pehmeä. Tunnit ovat kuin tarinoita, jotka virtaavat luontevasti tunnelmasta toiseen – ja myös yllättävät. Mukaan saa tulla juuri sellaisena kuin on, päästämään irti turhista odotuksista. Katri osaa luoda harjoituksiin turvallisen, koskettavan tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja löytää sisältään jotakin uutta.

HINTA: koko päivä 79 e (sis. alv 10 %). Ilmoittautuminen avataan ensin koko päivälle – lähempänä tapahtumaa avaamme ilmoittautumisen yksittäisille tunneille, jos tilaa on.

ILMOITTAUTUMINEN: Varaa paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksu Holvin kautta (linkki kohdassa Liput). Ilmoittautuminen on sitova. Rahojen palautus sairaslomatodistuksen perusteella. Tilalleen voi myös etsiä toisen osallistujan.

Workshop toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on 29.12. mennessä vähintään 10. Senkin jälkeen saa vielä ilmoittautua, mikäli tapahtuma on toteutumassa ja tilaa on.

Joogaviikonloppu Vesipeilillä 13.-15.3.2020

Kehoa ja sielua hellivä joogaviikonloppu Mäntyharjulla Vesipeilillä. Retriitin aloitus perjantaina 11.10. klo 18 ja päätös sunnuntaina 13.10. klo 12.

Viikonloppu sisältää lempeää flowta, yinjoogaa ja restoratiivista joogaa Vesipeilin taianomaisissa energioissa.

Vesipeilin ja retriitin emäntä on rakastettu näkijä-kirjailija Niina-Matilda (www.vesipeili.fi).

Joogaopettajana on Essi Siitari,  joka on lempeyden sanomaa luotsaava ja itsen ääreen ohjaava joogaopettaja (RYT 500, E-RYT200) ja shiatsuterapeutti, www.studiomandula.fi.

Osallistumismaksu 300€ (sis. alv)

Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostitse [email protected]

 

Lämpimästi tervetuloa!