Joogabrunssi 13.4. ja 19.5. klo 10-12.15 

Joogabrunssi is back! Tarjolla kehoa ja mieltä virkistävä aamujooga ja maittava brunssi studiolla.
Brunssi koostuu smoothiesta/ mehusta ja teestä/ kahvista, sekä terveellisistä ja maittavista herkuista, jotka Essin puoliso ja kokki James loihtii meille.

Joogaharjoitus yhdistelee joogaflowta ja lempeitä pidempiä asanoita ja herättelee sinut päivään. Joogan kesto on noin 75 min, tunti sopii sekä aloittelijoille että pidempään jooganneille.

Joogan ja brunssin hinta yhteensä 30€.

Ilmoittautumiset vello.fi/studiomandula (workshopit ja erikoistunnit)
Lisätiedot ja ruokavaliot [email protected]

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, peruutukset viimeistään viisi päivää ennen tapahtumaa (peruuttamaton paikka laskutetaan). Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle. Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä.

Lämpimästi tervetuloa!

Onnellinen raha –paja 14.4.2019

Haluatko saada runsauden virtaamaan elämääsi ja vapauden valita suuntasi? Haluaisitko olla ohjaksissa omissa raha-asioissa? Pitää kuukauden lisää lomaa joka vuosi?

Tämä on mahdollista meille kaikille tilanteesta riippumatta. Voit pitää arjessasi kaiken ihanan, ja lisätä hemmottelua sekä sinulle tärkeitä asioita.

Jos haluat alkaa rakentaa vapautta, vakautta ja luoda vaihtoehtoja, tämä työpaja lähettää sinulle kutsun.

Pajan aluksi laskeudutaan lempeästi itseemme ja tähän hetkeen, jotta voimme alkaa luoda uutta. Tutustumme runsauden virtaan ja sen toimintaan – ja alamme ohjata sitä luoksesi. Teemme sen helpoin ja käytännöllisin toimin, joita voit toteuttaa osana arkeasi sinulle sopivalla tavalla.

Nostamme esiin myös unelmia, sillä hankimme varoja niiden toteuttamiseen näillä toimilla.

Paja on helppotajuinen. Voit tulla mukaan, oli tilanteesi millainen tahansa. Teemme harjoitteita ja käytämme apuna näkökulmaa avartavia kortteja. Saat ohjeita, käytännön vinkkejä sekä valmiita malleja. Näet havainnollisin esimerkein kuinka runsauden virran ohjaaminen tapahtuu, ja voit nähdä sen vaikutuksen saman tien.

Pidämme lounastauon. Voit halutessasi ottaa mukaan eväät. Tarjolla on teetä ja pientä purtavaa.

Ohjaajana toimii valmentaja, kirjailija ja unelmavisionääri Miia Pöllänen, joka on myös juristi ja perinteisessä mielessä sijoittaja.

Oletko valmis aloittamaan uuden unelmaelämäsi?

Aika: 14.4 klo 10-14

Paikka: Studio Mandula

Hinta: 58 euroa

Kurssi maksetaan paikan päällä kortilla tai käteisellä. Voit ilmoittautua vello.fi/studiomandula (workshopit). Huomaa, että varaus on sitova. Voit tutustua Miiaan osoitteessa www.bujoillaan.com.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

TRE-harjoittelutunnit 26.4., 10.5., 24.5. klo 18.30

TRE-harjoittelutunnit on tarkoitettu TRE-kurssin tai muun aiemman, ohjatun TRE-harjoittelun tueksi. Tuntien tavoite on oman harjoittelun oivaltaminen, TRE-prosessin syventäminen tai ryhmäharjoittelu.
Saat tunneista parhaan hyödyn, jos osallistut sarjana useammalle harjoittelutunnille.

Huomioithan, että tuntilaisia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.
Tunnin hinta 30€ (sis alv).

Kouluttajana Satu Pusa, Certified & Advanced TRE® Provider.

Ilmoittautumiset vello.fi/studiomandula (workshopit ja erikoistunnit).
Maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

TRE-Stressinpurkuliikkeet -kurssi 5.5.2019 12.15-16.00

Kurssin tarkoituksena on oppia TRE®-liikkeet itselleen soveltuvasti. Harjoitus käynnistää kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumisen ja purkaa kehon jännitystiloja.
 
TRE® on yksinkertainen ja helposti omaksuttava, kehon liikkeistä koostuva stressinpurkumenetelmä. Harjoitus rentouttaa ja edistää toipumista syvistäkin jännitystiloista, purkaa elimistöstä ekologisesti jo tarpeettomaksi jääneitä varomoodeja ja vapauttaa voimavaroja.
 
TRE® vaikuttaa oloon monin myönteisin tavoin. Harjoitukset soveltuvat fyysiseen palautumiseen sekä henkisesti kuormittavan työn, tilanteiden ja stressaavien jaksojen, liikunnan tai muun kuormituksen rasituksista palautumiseen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja lisäämään itsetuntemusta.
 
Kurssi soveltuu mm. työhyvinvointikurssiksi, ammattiryhmille, joiden työ on henkisesti tai fyysisesti kuormittavaa, jännittäjille, stressaajille, urheilijoille, omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.
 
Huomioithan, että kurssilaisia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.
Kurssin hinta 125€ (sis alv 24%), sisältäen myös pienen tarjoilun kurssin aikana.
Kouluttajana Satu Pusa, Certified & Advanced TRE® Provider.
 
Sitovat ilmoittautumiset 26.4.2019 mennessä vello.fi/studiomandula (workshopit ja erikoistunnit).
 
Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Yinjooga alkeiskurssi

Yinjoogan alkeiskurssi 27.-28.4.2019

Yinjoogan alkeiskurssi antaa sinulle perustiedot yinjooga-asanoista ja harjoituksesta. Voit tulla mukaan, mikäli yinjooga on sinulle aivan uusi tuttavuus tai olet jo tehnyt harjoitusta jonkin aikaa, mutta haluat oppia asanat perusteellisemmin ja ymmärtää harjoitusta laajemmin.

Yin-harjoitus mahdollistaa fyysisellä tasolla keskittymisen syvempiin yin-kudoksiin, kuten ligamentteihin, jänteisiin ja sidekudoksiin. Mielen tasolla yinjoogaharjoitus opettaa meitä laskemaan irti ja tyynnyttämään mieltä. Syvät, rauhalliset hengitykset rauhoittavat hermostoa ja antavat tilaa uusiutua. Yin-harjoituksessa lihasten annetaan rentoutua ja asanat ovat kestoltaan pitkiä, 2-10 min.

Yinjoogaharjoitus sopii monelle, asanat tehdään aina funktionaalisesta näkökulmasta ja jokaisen kehoa sopivalla tavalla tukien. Harjoituksessa käytetään joogan apuvälineitä, kuten bolstereita, tiiliä ja vöitä. Harjoitus sopii niin mielenrauhaa ja kehon liikkuvuutta lisää kaipaavalle kuin palauttavaksi harjoitukseksi urheilijalle. (Harjoitusta ei suositella aloitettavaksi raskauden viimeisen kolmanneksen aikana).

Kurssin opettajana toimii joogaopettaja Essi Reponen (E-RYT200, RYT500).

Aikataulu: Lauantaina 27.4. klo 10-15, sunnuntaina 28.4. klo 10-13
Kurssin hinta:125€ (sis. alv 10%)
Ilmoittautumiset: vello.fi/studiomandula (workshopit), ilmoittaudu vain lauantaille, sunnuntaille ei tarvitse ilmoittautua erikseen

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

taloudellinen vapaus

Polku taloudelliseen vapauteen -vuosiryhmä alkaa 4.5.2019 klo 10-17

Tervetuloa polku taloudelliseen vapauteen -vuosiryhmään eli vuoden pituiselle polulle taloudelliseen vapauteen!

Laitamme taloudellisen vapauden tapahtumaan oikeasti ja arjen keskellä.

Ryhmä sisältää kuusi päiväretriittiä. Niiden välillä sinulla on aikaa laittaa aiemmin opittu toteutumaan. Etenemme vaiheittain, ja näet tuloksia saman tien.

Luomme runsasta elämää niin rahallisesti kuin muillakin tavoin. Aiheet ovat helposti toteutettavissa ja käytännönläheisiä. Mukaan voit tulla millaisessa taloudellisessa tilanteessa tahansa.

Opastajana sinulla on life coach, kirjailija, yrittäjä, lakimies ja sijoittaja Miia Pöllänen.

Ryhmä on pieni ja luottamuksellinen. Lisätietoa www.bujoillaan.com.

Lämpimästi tervetuloa!

Embodied Magic -joogaworkshop 11.5.2019 klo 10-16

"Elämän flow tarkoittaa tilaa, jossa voi viettää pitkiäkin aikoja – toivon että läpi elämän. Se ohjaa katsomaan elämää laajemmin, kokonaisuutta kauniisti ymmärtäen, ja silti irrottautumaan aika ajoin sekä menneestä että tulevasta, sillä elämä on nyt." (Katri Syvärinen: Vuoden paras päivä)
Tämä joogaworkshop sopii sinulle, joka haluat päästää irti suorittamisesta ja ohjata elämääsi kohti vapaan virtauksen tilaa. Haluat oppia hellittämään ja antautumaan tälle hetkelle sellaisena kuin se on, kuitenkin samalla vahvasti omaa polkuasi kulkien. Päivän aikana vahvistat läsnäolon tunnetta ja tunnistat paremmin, missä olet elämässäsi menossa.
Workshop sopii kaikentasoisille joogeille. Siinä olennaista on sisäisen kokemuksen vaaliminen, eivät ulkoiset vaatimukset. Jokainen saa liikkua omalle keholleen sopivalla tavalla.
Klo 10–12: ASTU PORTISTA
Keho on sielun kulkuväline ja portti tämän hetken kokonaisvaltaiseen kokemiseen. Hitaasti virtaava, pehmeä ja hetkittäin vahvakin hathajoogaharjoitus lisää tietoisuutta sekä kehosta että sen suhteesta ulkomaailmaan. Ihmettelevä ja tutkiva asenne tuo liikkumiseen taikaa. Tututkin asanat voivat auttaa sinua löytämään itsestäsi jotakin uutta.
Klo 13–16: LÖYDÄ ELÄMÄN FLOW
Iltapäiväsessio alkaa valmentavalla osuudella. Käymme läpi elämän flow'n piirteitä, ja pääset meditaation ja kirjoitusharjoituksen avulla tutkailemaan, miten ne sinun elämässäsi toteutuvat. Siitä jatketaan rentouttavaan ja palauttavaan yin-joogaharjoitukseen, jonka hoitavat venytykset rauhoittavat hermostoa ja avaavat kehoa lempeästi. Jokainen hetki on uusi mahdollisuus päästää irti, antautua ja luottaa. Harjoitukset sisältävät asana- ja meditaatio-osuuksien lisäksi pieniä kirjoitusharjoituksia, ota siis mukaan muistikirja ja kynä.
Workshopin ohjaa Katri Syvärinen, henkisen hyvinvoinnin valmentaja, kirjailija ja RYT500h-joogaohjaaja (Yin & Hatha/Embodied Flow™
inspired). Katri yhdistää ohjauksessaan erilaisia menetelmiä luovasti ja luontevasti. Hänen ohjaustyylinsä on empaattinen, rento ja salliva.
Paikalle saa tulla juuri sellaisena kuin on, päästämään irti turhista odotuksista. Katri osaa luoda tunneille turvallisen, taianomaisen tilan, jossa henkinen ja fyysinen harjoitus yhdistyvät saumattomasti toisiinsa.
Katri on opiskellut 300h-jatkokoulutuksen Embodied Flow'n kehittäjien Tara Judellen ja Scott Lyonsin alaisuudessa. Embodied Flow'n taustalla
on hathan lisäksi tantrista filosofiaa ja monia somaattisia menetelmiä. Kyseessä on hyvin meditatiivinen, kokemuksellinen ja kehotietoisuutta lisäävä tapa joogata.
Workshopin hinta: 79 e (sis. alv 10 %)
Varaa paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksu Holvin kautta (https://holvi.com/shop/katrisyvarinenyoga/product/27ce6478b5fea5b526dc78da07cf64e4/).
lmoittautuminen on sitova. Rahojen palautus sairaslomatodistuksen perusteella. Tilalleen voi myös etsiä toisen osallistujan. Workshop toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on 3.5. mennessä vähintään 12

Aivan Ihana Työpaja - Anna Taipale 25.5. 10.30-16.30

Aivan paras ja sydämellisen ihana Anna Taipale tulee studiolle 25.5. pitämään työpajaa ja 26.5. Anna tekee näkijäsessioita. Näihin avautuu ilmoittautuminen myöhemmin, mutta jos haluat ehdottomasti mukaan, voit laittaa Annalle viestiä jo ennakkoon <3

annataipale.com

 

 

Joogaviikonloppu Vesipeilillä 28.-30.6.2019 - täynnä

Kesän suloisen lempeä joogaviikonloppu Mäntyharjulla Vesipeilillä Niina-Matildan luona.

Viikonloppu sisältää lempeää yinjoogaa ja restoratiivista joogaa Vesipeilin taianomaisissa energioissa.

Osallistumismaksu 300€

Opettajana joogaopettaja Essi Siitari.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostitse [email protected]

 

Lämpimästi tervetuloa!