Onlinetunnit

Lempeää onlinejoogaa syksystä kevääseen Lapin maagisissa maisemissa ja kesällä Saimaan ääreltä. Tunnit ovat kaikille hyvin sopia ja kotona helposti toteutettavia harjoituksia lempeällä ja sisäänpäinkääntävällä otteella. Ohjaana joogaopettaja Essi Siitari.

Kotiharjoitusta varten on hyvä varata valmiiksi maton lisäksi joogavälineet (bolsteri, tiilet) tai kasa tyynyjä ja huopa.

Onlinejoogapaketti 1 kk 28€   

Onlinejoogapaketti 3 kk 68€

Onlinepaketit pääset ostamaan verkkokaupastani Yin with Essi

(mikäli haluat maksaa onlinepaketin liikuntaeduilla, tilaa paketti sähköpostitse [email protected])

Onlinejoogapaketti sisältää kaksi pitkää (kesto noin 60min.) ja kaksi lyhyempää (kesto noin 30min.) uutta onlinetuntia, jotka julkaistaan kerran viikossa. Lisäksi saat vapaasti käyttöösi useita aiemmin julkaistuja joogatunteja. Paketti sisältää yinjoogaa, lempeää flowjoogaa ja restoratiivista joogaa.

Varattuasi onlinejoogapaketin saat sähköpostiisi linkin ja salasanan sivulle, josta löydät harjoitukset. Huomioithan että uusi jakso alkaa aina kuukauden 1. päivä ja linkki ja salasana toimitetaan sinulle edellisenä päivänä. Tilauksesi alkaa automaattisesti tilauspäivää seuraavan kuukauden 1. päivästä (mikäli haluat mukaan kesken kuukauden, voit lähettää viestiä [email protected]).

 

Yksittäinen onlinejoogatunti 10€

Mikäli haluat varata yksittäisen onlinejoogatunnin, on tunti varattavissa Vellossa joko toinen viikko (parittomat viikot) sunnuntain kohdalla ja katsottavissasi kaksi viikkoa eteenpäin. Saat linkin tuntiin ja kertamaksun maksuohjeet Vellon paluuviestissä.

Ilmoita haluamasi maksutapa puhelinnumero-kentässä varatessasi tuntia.

1. joogakortti (tunti veloitetaan 10-kortiltasi)
2. liikuntaseteleiden mobiiliversiot (10€)
3. kertamaksu (10€)

 

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi joogaamaan kanssani!