Salietiketti

∞ TULETHAN AJOISSA PAIKALLE - ovet avataan noin 15 minuuttia ennen harjoituksen alkua ja suljetaan tunnin alkaessa, tämän jälkeen ovea ei enää avata, jotta muiden harjoitus ei häiriintyisi. Ennen tunnin alkua salissa saattaa olla hoito tai harjoitus kesken, joten odotathan ystävällisesti oven avautumista.

∞ MUISTATHAN ILMOITTAUTUA TULLESSASI - jos sinulla on joogakortti, ota korttisi esille ja laita siihen tarkoitettuun koriin. Mikäli tulet ensimmäistä kertaa tai kertamaksulla, ilmoittaudu vastaanotossa. Tavarat voit huoletta jättää aulaan, ovi lukitaan aina tunnin ajaksi.

∞ PUKEUDU LÄMPIMÄSTI - syksy- ja talviaikaan salimme viilenee hieman, joten pukeuduthan lämpimästi yinjoogaharjoitusta varten, harjoitus tehdään lattiatasolla rennoin lihaksin, jolloin tulee helposti hieman vilu.

∞ HILJAISUUS SALISSA - joogasalin puolella noudatamme hiljaisuutta, kunnioitathan käytäntöä. Muista laittaa puhelimesi äänettömälle tai sulkea se kokonaan.

∞ VÄLTÄ HAJUSTEIDEN KÄYTTÖÄ - moni kärsii hajusteyliherkkyydestä ja joogaharjoitus herkistää aisteja entisestään, jätäthän hajuveden ja muut vahvat hajusteet pois joogatunneilla.

∞ TEE HARJOITUS ITSEÄSI KUUNNELLEN - olet itse oman kehosi ja mielesi paras asiantuntija, teet harjoitusta vain itseäsi varten. Kunnioita oman kehon rajoja ja muista että kaikki muuttuu alati, kehon kireydet, mielentilat... hyväksy se mikä on nyt ja tee harjoitus sen mukaan.

∞ HARJOITUKSEN JÄLKEEN - mikäli käytät studion mattoa, putsaathan maton siihen tarkoitetulla suihkeella ja pyyhkeellä. Mikäli tunti on illan viimeinen, vie omat välineesi paikoilleen.

✸  NAMASTE  ✸