JOOGA

Joogaharjoitukset voidaan jakaa yang- ja yin-tyylin harjoituksiin. Yang-harjoitus on dynaamista ja aktiivista ja vaikuttaa fyysisellä tasolla pääasiassa lihaksistoomme. Yin-harjoitus taas mahdollistaa keskittymisen syvempiin kudoksiin, mielen tasolla se opettaa meitä laskemaan irti ja laskeutumaan sisäiseen rauhan tilaan.

SHIATSU

Shiatsu on japaninkieltä ja tarkoittaa sormilla painamista. Shiatsun juuret ovat Japanissa ja se pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Shiatsu on rentouttava ja lempeä koko kehon hoitomuoto, jonka avulla avataan kehon energiakanavia peukalon ja kämmenen painalluksin, venytyksin sekä hieronnalla.

REIKI

Reikin tarkoitus on auttaa energioita virtaamaan vapaasti, jolloin ihminen voi tuntea itsensä terveeksi, onnelliseksi ja hyvinvoivaksi. Reikin avulla kehon omat parantavat voimat lähtevät liikkeelle vaikuttaen positiivisesti sekä fyysisesti että henkisesti.

BACH KUKKATERAPIA

”Terveys on perintömme ja oikeutemme. Se on täydellistä ja kokonaisvaltaista yhteyttä sielun, mielen ja kehon välillä; eikä se ole vaikeasti saavutettava kaukainen ihanne, vaan niin helppoa ja luonnollista, että se on jäänyt monilta huomaamatta.” Tri. Edward Bach