Embodied Life – yin- & yang -joogaworkshop 23.2.2019

"Mistä tiedät, mikä sinulle on oikein? Sisäinen ohjaus syntyy, kun olet aidosti yhteydessä itseesi. Läsnäolo kehossa auttaa tunnistamaan omat tarpeet ja tunteet. Selkeys omasta suunnasta löytyy, kun tunnet ydinolemuksesi. Tiedät, kuka ja mikä olet, ja mikä sinulle on tärkeää – ja annat sen näkyä päivittäisessä elämässäsi." (Katri Syvärinen: Vuoden paras päivä)

Tämä joogaworkshop sopii sinulle, joka haluat vahvistaa yhteyttä itseesi, niin kehon kuin sielunkin tasolla. Haluat tuntea olevasi enemmän elossa – kuitenkin pehmeästi ja rennosti, ei suorittaen tai puskien. Päivän aikana pääset pysähtymään ja liikkumaan, tuntemaan oman voimasi ja rentoutumaan, ja samalla kurkistamaan omaan elämäntehtävääsi asti.

Workshop sopii kaikentasoisille joogeille. Siinä olennaista on sisäisen kokemuksen vaaliminen, eivät ulkoiset vaatimukset. Jokainen saa liikkua omalle keholleen sopivalla tavalla.

Klo 10–12: Slow flow -joogaharjoitus: Elossa ja valossa

Tietoisuus itsestä alkaa tietoisuudella kehosta. Kun sytytät valon jokaiseen soluusi, annat samalla kehon herätä eloon uudella tavalla. Harjoitus alkaa rauhallisesti yin-hengessä ja etenee siitä pehmeästi yang-osuuteen. Se on tässä harjoituksessa hidasta, virtaavaa, hetkittäin pehmeää ja välillä vahvaakin hathajoogaa, jossa tunne on tärkeämpää kuin tekniikka. Tunnet, kuinka keho ja mieli ovat yhtä.

Klo 13–16: Meditaatio & yin-joogaharjoitus: Linjassa itsesi kanssa

Iltapäiväsessio alkaa valmentavalla osuudella. Loogiset tasot -meditaatio/mielikuvamatka auttaa sinua linjaamaan elämääsi kohti sisäisen ja ulkoisen maailman tasapainoa. Siitä jatketaan yin-joogaharjoitukseen, jonka hitaat, hoitavat venytykset rauhoittavat hermostoa ja avaavat kehoa lempeästi. Hiljentymisen myötä on tilaisuus kohdata rehellisesti itsensä ja pysähtyä tärkeiden kysymysten äärelle. Miten intuitio viestii kehoni kautta? Samalla kun keho rentoutuu, yhteys itseen vahvistuu.

Harjoitukset voivat sisältää asana- ja meditaatio-osuuksien lisäksi myös pieniä kirjoitusharjoituksia, ota siis mukaan muistikirja ja kynä.

Workshopin ohjaa Katri Syvärinen, henkisen hyvinvoinnin valmentaja, kirjailija ja RYT500h-joogaohjaaja (Yin & Hatha/Embodied Flow™ inspired). Katri yhdistää ohjauksessaan erilaisia menetelmiä luovasti ja luontevasti. Hänen ohjaustyylinsä on empaattinen, rento ja salliva. Paikalle saa tulla juuri sellaisena kuin on, päästämään irti turhista odotuksista. Katri osaa luoda tunneille taianomaisen tilan, jossa henkinen ja fyysinen harjoitus yhdistyvät saumattomasti toisiinsa. Jokaisella on rauha löytää sisältään jotakin uutta.

Katri on opiskellut 300h-jatkokoulutuksen Embodied Flow'n kehittäjien Tara Judellen ja Scott Lyonsin alaisuudessa. Embodied Flow'n taustalla on hathan lisäksi tantrista filosofiaa ja monia somaattisia menetelmiä. Kyseessä on hyvin meditatiivinen, kokemuksellinen ja kehotietoisuutta lisäävä tapa joogata.

Workshopin hinta: 79 e (sis. alv 10 %)

Varaa paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksu Holvin kautta (linkki kohdassa Etsi lippuja). Ilmoittautuminen on sitova. Rahojen palautus sairaslomatodistuksen perusteella. Tilalleen voi myös etsiä toisen osallistujan. Workshop toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on 15.2. mennessä vähintään 12. Senkin jälkeen voi ilmoittautua, mikäli tilaa on ja workshop on toteutumassa.

Lämpimästi tervetuloa!